Portfolio cirkels

Portfolio cirkels
Portfolio cirkels
Portfolio cirkels

Deze single-touch applicatie toont uw portfolio op een leuke creatieve manier.

 

Aan de hand van cirkels (met uw logo) kan u verschillende categoriën toevoegen. Deze applicatie is zeer dynamisch en biedt een leuke oplossing voor de voorstelling van diensten of projecten.

De content kan zowel door ons ingegeven worden of door uw eigen mensen.

Multi-touch DJ software

Multi-touch DJ software

DJ eens op een andere manier met onze multi-touch DJ Emulator.

 

Deze multi-touch dj software is compatibel met Traktor2 Pro - Ableton - Virtual DJ en werkt als midi controller voor deze systemen. Deze software heeft een multi-touch scherm nodig om te functioneren. Meestal wordt deze gebruikt in samenwerking met onze 55MT32 en automatische lift, zo kunnen we het scherm perfect afstellen en tilten voor de DJ.

Multi-touch mediaviewer

Multi-touch mediaviewer

De multi-touch mediaviewer is een applicatie die verschillende types media door elkaar toont. Men kan foto's en video's eenvoudig zelf toevoegen aan de applicatie.

 

Deze applicatie is full multi-touch, ze is perfect om te gebruiken op grote interactieve tafels zoals onze 55MT32, zo kan je een ware multi-user ervaring creëren waarbij verschillende personen tegelijkertijd de media kan ontdekken.

 

Maatwerk

Maatwerk

Wij bieden ook applicaties op maat aan. Ons team van developers staat klaar om uw appiclatie exact te ontwikkeling zoals u ze wenst.